Micro FUE

Mai multe detalii

Despre metoda Micro FUE

Prima și singura clinică din Romania care utilizează metoda Micro FUE

Metoda Micro FUE este una din cele mai avansate forme de FUE. Este o metodă minim invazivă de transplant de păr care se efectuaează cu ajutorul acelor de extracție cu un diametru mai mic de 0,8mm sub anestezie locală.

Mai multe detalii

Ce inseamna Micro FUE?

Este o tehnică ce folosește ace de extracție de dimensiuni foarte reduse care pot varia între 0,6 mm până la maxim 0,8 mm. Există multe variații ce țin de structura firului de păr, grosimea acestuia și structura pielii. Chirurgii nostrii vor adapta dimensiunea acului pentru fiecare caz tratat în parte pentru a obține un rezulat excellent. Printr-un management bun al zonei donatoare vom obține un număr optim de grafturi și zona donatoare se va vindeca fară cicatrici și pierdere de densitate.

Este o tehnica superioară

Abilitatea și precizia sporită a chirurgului pentru a efectua această tehnică o fac superioară și neaccesibilă tuturor specialistilor care practică clasicul Fue, fiind necesara o experiență și manualitate peste standardele operatiilor clasice FUE. Dacă vorbim de transplantului de păr majoritatea cliniciilor folosesc Metoda Fue cu ace de dimensiuni mari intre 0,9 si 1,2mm acestea avand ca și rezultat cicatrizare instetică la nivelul regiunii donatoare și pierdere de densitate vizibilă.

Diferențele în practică

Printr-un management bun al zonei donatoare vom obține un număr optim de grafturi și vindecare fară cicatrici și fără pierdere vizibilă de densitate. Diferențele între tehnica FUE si Micro FUE Regenerativ se pot observa în imaginile de mai jos: