Servicii


Cine suntem

Ce facem

Fondatorul Clinicii Părului , dr. Stefania Stana, este constănțeancă, s-a specializat în transplantul de păr la Amsterdam(NL) intr-un Institut de cercetare si reconstructie a firului de păr pe baza celulelor stem, avand în 6 ani, peste 3000 de cazuri tratate. Calitate excelentă, expertiza superioară, experiența și atenția la detalii, dobândite în clinici europene de renume, o califica pe doamna doctor,  ca fiind creeatoarea unei tehnici unice, minim invazive, centrate pe rezultate naturale. Tehnica MicroFUE Regenerativ cuprinde proceduri adjuvante de stabilizare a rezultatului . Dr. Stefania Stana, este trainer international, formator de cadre medicale specializate pentru Clinici de Transplant de păr din: Londra, Paris, Cap d'Antibes, Zagreb, Milano.

Aici, in Clinica Părului - Transplantul de păr atige nivelul de artă !  

Transplant de par

Estetica

Chirurgie plastica si reconstructiva

De ce noi?

Ne tratăm clienții așa cum am dori noi sa fim tratați!

Dr. Stana Stefania, a fondat Clinica Părului in anul 2018 cu ajutorul unui program european pentru medicii din Diaspora, dorind să aducă acasă, un nou concept de informare și abordare a pacientului precum și a patologiilor legate de tipurile de alopecie.

,,Considerăm că este obligația noastră personală de a face clienții noștri să se simtă bine de când intra pe ușa noastră. Facem tot ce ne sta în putinta ca acest lucru să se întâmple. Fiecare client are propriile preferințe și așteptări, consideram ca este sarcina noastră să ne asigurăm că le împlinim sau chiar sa le depășim așteptările."

Pentru a asigura o calitate absolută în procedurile medicale, Clinica Părului funcționează în conformitate cu protocoalele medicale și procedurile standard nationale si internationale.