Servicii


Cine suntem

Ce facem

Fondatorul Clinicii Părului , dr. Stefania Stana, este constanteanca, s-a specializat in transplantul de păr la Amsterdam(NL) intr-un Institut de cercetare si reconstructie a podoabei capilare, avand in 6 ani, peste 3000 de cazuri tratate. Calitate excelentă, expertiză superioară, experiență si atenție la detalii, dobândite în clinici europene de renume, o califica ca fiind creeatoarea unei tehnici centrate pe rezultat - MicroFUE Regenerativ cu proceduri adjuvante de stabilizare a rezultatului . Dr. Stefania Stana, este trainer international, formator de cadre medicale specializate pentru Clinici de Transplant de păr din: Londra, Paris, Cap d'Antibes, Zagreb, Milano.

Aici, in Clinica Părului - Transplantul de păr atige nivelul de artă !  

Transplant de par

Estetica

Chirurgie plastica si reconstructiva

De ce noi?

Ne tratăm clienții așa cum am dori noi sa fim tratați!

Dr. Stana Stefania, a fondat Clinica Părului in anul 2018 cu ajutorul unui program european pentru medicii din Diaspora, dorind sa aduca acasa, un nou concept de abordare a pacientului si a patologiilor legate de tipurile de alopecie.

,,Considerăm că este obligația noastră personală de a face clienții noștri să se simtă bine când intra pe ușa noastră Și chiar facem tot ce ne sta in putinta ca acest lucru să se întâmple.Fiecare client are propriile preferințe și așteptări, consideram ca este sarcina noastră să ne asigurăm că le împlinim sau chiar sa le depășim."

Pentru a asigura o calitate absolută în procedurile medicale, Clinica Părului funcționează în conformitate cu protocoalele medicale și procedurile standard nationale si internationale.